Meniu
Jūsų krepšelis

Veltinė pirties kepurė ,,Sauna"

Veltinė pirties kepurė ,,Sauna"
Veltinė pirties kepurė ,,Sauna"
Veltinė pirties kepurė ,,Sauna"
Veltinė pirties kepurė ,,Sauna"
Veltinė pirties kepurė ,,Sauna"
Veltinė pirties kepurė ,,Sauna"
Veltinė pirties kepurė ,,Sauna"
  • Būsena: Turime
  • Modelis: VLT04
8.99€
Be PVM: 7.43€

Veltinė pirties kepurė yra pagaminta iš didesnio tankio vilnonio audinio, kurio gamybai ir vėlimui naudojamos specialios pramoninės vilnos apdirbimo staklės. Veltinio audinio gamybos procese naudojamas vanduo, padedantis sumažinti audinyje avies vilnos kvapą. Kepurės tankesnis vilnonis audinys labiau apsaugo galvą, plaukus ir ausų kraštelius nuo karščio. Kepurė naudojama ne tik pirtyje, saunoje, bet ir žiemos metu, kai norima pasišildyti kubile, pridengti galvą nuo staigaus temperatūrų svyravimo. Nuotaikingi siuvinėti užrašai pakelia nuotaiką, suburia pirties mėgėjus smagiam ir naudingam sveikatai laiko praleidimui. Veltines pirties kepures galima derinti su įvairiais, pirčiai skirtais, mūsų gaminiais: pirties prijuostėmis, saunos pagalvėlėmis, lininiais ir medvilniniais rankšluosčiais. Ant veltinių pirties kepurių, pagal atskirus užsakovų užsakymus, siuvinėjame įmonių logotipą.


Atributai
Matmenys Universalus
Sudėtis Vilna 100%
Svoris 105 g.
VILNONIŲ GAMINIŲ PRIEŽIŪROS INSTRUKCIJA • Skalbti tik rankomis, aukščiausia skalbimo temperatūra 30°C, skalauti atsargiai rankomis. • Džiovinti džiovyklėje draudžiama. Džiovinti pakabintą arba horizontalioje padėtyje ant plokštumos. • Lyginimas galimas, kai lygintuvo pado temperatūra ne aukštesnė kaip 150°C. • Nevalyti cheminiu būdu ir nenaudoti dėmių valiklių.

Susijusios prekės

Prijuostė pagaminta iš 40% lino bei 60% medvilnės. Ši prijuostė yra susegama ties liemeniu lipnia juostele ir guma. Su šia prijuoste tinka kaitintis i..
19.99€
Be PVM:16.52€
Prijuostė pagaminta iš 100% lino. Ši prijuostė yra susegama ties liemeniu lipnia juostele ir guma. Su šia prijuoste tinka kaitintis ir nusišluostyti p..
14.99€
Be PVM:12.39€
Prijuostė pagaminta iš 100% lino. Ši prijuostė yra susegama virš krūtinės lipnia juostele ir guma. Su šia prijuoste tinka kaitintis ir nusišluostyti p..
16.00€
Be PVM:13.22€
Prijuostė pagaminta iš 75% lino ir 25% medvilnės. Ši prijuostė yra susegama virš krūtinės lipnia juostele ir guma. Su šia prijuoste tinka kaitintis ir..
19.49€
Be PVM:16.11€
Prijuostė pagaminta iš 75% lino ir 25% medvilnės. Ši prijuostė yra susegama ties liemeniu lipnia juostele ir guma. Su šia prijuoste tinka kaitintis ir..
18.49€
Be PVM:15.28€
Lininio pluošto gaminys, tinkantis nusišluostyti po maudynių arba sausam apsitrynimui. Sausas masažas su šiuo rankšluosčiu veikia kaip natūralus „pi..
17.99€
Be PVM:14.87€
Lininio kilpinio pluošto gaminys, tinkantis ne tik prausimuisi, bet ir sausam apsitrynimui. Sausas masažas su šia plaušine veikia kaip natūralus „pil..
7.49€
Be PVM:6.19€
Lininio kilpinio pluošto gaminys, tinkantis ne tik prausimuisi, bet ir sausam apsitrynimui. Sausas masažas su šia kempine veikia kaip natūralus „pili..
4.09€
Be PVM:3.38€
Švelnus, lengvai putojantis muilas, pagamintas augalinio aliejaus pagrindu, tinkantis visai šeimai. Vasarnamio liepto, smaluotos medinės valties ir iš..
5.99€
Be PVM:4.95€